Cityvovven's

Hundservice

Tel. 070-6496765

FRÅGOR & SVAR

Nedan presenterar vi de vanligaste ställda frågorna

 

Hur sänder man in en förfrågan till er om lediga pass?

Ni kan alltid mejla eller ringa till oss, se kontakta oss

 

Hur går det till med Cityvovven's?

Ni ringer eller skickar in en förfrågan till oss. Om önskat pass finns tillgängligt, enligt era önskemål samt i Ert område, bokar vi in ett infomöte om ca 30 minuter som hålles på kvällstid, hemma hos Er för att vi ska få möjlighet att träffa hunden och gå igenom Era rutiner, vart hundens utrustning (koppel m.m.) finns. Tid avsätts även för era frågor och önskemål.

Vad är fördelarna med Cityvovven's?

Vi är ett registrerat företag hos Bolagsverket samt innehar F-skattesedel. Din hund rastas själv på sitt pass, eller i liten grupp. Vi erbjuder trygghet i form av utförliga avtal och nyckelkvittens. Vi har arbetat aktivt inom hundbranschen sedan 2006 och har därav sedan tidigare mycket god vana av verksamheten, och av alla sorters hundar och raser, i alla storlekar!

 

GDPR

Önskar en person med sitt givna samtycke ställa sig på väntelista krävs lagring från Cityvovven’s sida av personens angivna namn, adress, telefonnummer och mejladress för att vid ledig plats kunna kontakta denne och meddela ledig plats. Uppgifterna sparas så länge som behövs för att behålla och kunna kontakta personen i kö, dock som längst ett år då kötiden för tjänsterna är lång. Uppgifterna raderas om plats ej blivit ledig och tillfrågats tills dess. Har förfrågan utgått till potentiell kund som avböjer plats raderas uppgifterna vid den tidpunkten istället. Du kan närsomhelst begära korrigering eller radering av någon eller alla uppgifter genom kontakt via exempelvis mejl eller telefon, se kontakta oss

 

Som befintlig kund sparas och lagras information om fullständigt namn, adress, telefonnummer och mejladress som kund har givit för att kunna fullfölja avtalet och rasta hunden/hundarna från kundens adress samt för upprättande av exempelvis avtal, fakturor, nyckelkvittens samt för att kunna hålla kontakt med kunden. Kunden har rätt att veta vilka uppgifter som finns om denne och även begära korrigering eller borttagande av vissa eller alla uppgifter.

 

Jag är intresserad av enstaka dagar då och då, kan ni hjälpa till?

Ja, i viss mån. Allt beror på era önskemål om tid och pass, samt vart ni bor. Hör av er till oss vid förfrågan.

 

Kan man avbryta rastningarna under en period, vid t ex semester?

Vi gör avdrag för röda dagar samt en betalningsfri månad per år för juli.

 

Vilka områden täcker vi?

Vi hjälper hundägare på Kungsholmen, Essingeöarna, Vasastan och Södermalm.

HEM :: PRISER :: OM OSS :: FRÅGOR & SVAR :: KONTAKTA OSS

 

 

Copyright © 2010-2019 Cityvovven's Hundservice. All rights reserved